dilluns, 10 de desembre del 2012

Identitat i territori

El passat 20 de novembre van començar les primeres exposicions d'Identitat i Territori per parelles. 
Oberazzi
En un primer moment, quan ens van parlar que havíem de fer aquesta exposició hi havia una gran confusió que emplenava els nostres caps. Ningú tenia gaire clar de què anaven les exposicions aquest cop. Identitat... queda clar, qui sóc jo. Però i territori? Havíem de parlar sobre algun lloc de Catalunya, Espanya, un paisatge...?
Malgrat aquests embolics al final vam saber tirar endavant. Amb un suport GTIC havíem de buscar un tema que ens identifiqués a les integrants de la parella. Amb "territori" els professors que avaluen no volen dir que expressament parlem sobre un espai físic, sinó que pot ser un hobbie o un tema comú de la parella. Per tant, no té evidències físiques sinó que aquests temes els mouen els sentiments i s'ha de fer l'exposició des de l'emoció i els sentiments.
I això va ser el que precisament es va fer el passat 20 de novembre. Van sorgir territoris molt diversos i interessant. També hi van haver moltes coses a millorar, d'entre moltes:

  • Citar totes les imatges que apareixen a la presentació.
  • Vigilar amb la durada dels vídeos.
  • Feedback amb el públic.
  • Parlar des dels sentiments.

Aquestes exposicions es realitzaran en 5 sessions, cada dimarts, del 20 de novembre fins al 18 de desembre.

La meva companya Verònica i jo vam poder respirar tranquil·les el 27 de novembre, un cop acabada l'exposició. La nostra duia el títol de SENTIMENTS EN MOVIMENT.
Aquest és el suport auodiovisual que vam fer servir:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada